dma - dme - dis de 9h a 19h / dij - div - diu de 10h a 19h - dilluns tancat

Aventura

rutes i passejades a cavall

rutes i passejades a cavall a Barcelona

En un entorn de natura i paisatges espectaculars al Montseny oferim diferents tipus de sortides i passejades a cavall.

En totes elles es pot gaudir d'unes magnífiques vistes a cavall.

Al llarg de la ruta fem diverses parades per poder gaudir de l'entorn i fer fotos del moment.

Sempre acompanyat d'un monitor qualificat que explica els detalls de la ruta i la relació amb el cavall.

Depenent de l'edat, experiència prèvia en equitació etc... assignem el cavall que millor s'adapta a cada persona i circumstància ja que tenim fins a vint cavalls de diferents característiques. També tenim l'opció de sortides d'una i dues hores.

Les opcions ocasionals de caminar, córrer o galopar es valoren en cada cas en funció de les característiques del pilot i assumint prioritzar l'oci per sobre del risc.

Les rutes a cavall estan permeses només per a majors de 14 anys i amb un pes màxim de 85 quilos.

aventura_2
hombreacaballo
aventura_3
aventura_4

Rutes per a grups
Normalment entre 6 i 8 cavalls. Sortida amb un monitor des de les nostres instal·lacions caminant camins i muntanyes, creuant rierols i aprenent els conceptes bàsics per muntar.

Rutes privades
De dues persones. Sol o amb un grup d'amics, t'oferim una sortida pel Montseny només perquè puguis fer les parades, fotos i itinerari que decideixi el grup.

Rutes VIP
Per celebrar un esdeveniment: aniversari, regal personal o d'empresa... A la ruta Vip un monitor sènior et portarà a través del millor del parc natural. En aquesta ruta,a més del paisatge i les explicacions eqüestres, ens aturarem en un restaurant per prendre una copa.

Rutes a mida
Si les opcions convencionals no s'ajusten a tu, estem oberts a demanar-te a tu o a les persones que vulguis sorprendre, una ruta adaptada a tu. Poder triar el recorregut, els cavalls, la durada, les parades.. . Fer-nos-ho saber i ho estudiarem per a tu.

tarjeta-regalo

TARGETES REGAL
Una experiència inoblidable.
Sorprèn amb un regal únic. La nostra targeta regal permet a la persona que desitja, viure una experiència inoblidable connectant amb la natura a la part posterior d'un cavall a través de les rutes del Montseny.