dma - dme - dis de 9h a 19h / dij - div - diu de 10h a 19h - dilluns tancat

Escola

escola d'equitació i salt

escola d'equitació, salt i doma a Barcelona

Sota la direcció i supervisió del director de l'escola, Jesús Folch Redondo, els monitors qualificats imparteixen les disciplines d'iniciació a l'hípica, la doma clàssica i el salt.

Les classes de pista d'una hora són impartides per professors qualificats amb grups de fins a 5 persones. Els grups s'organitzen segons el nivell de cada genet/amazona.

De tant en tant, introduïm alguna sortida al camp perquè el genet també conegui la diferent manera d'interactuar amb el cavall en el seu entorn natural.

Des dels 6 als 60 anys podem ajudar-te a aprendre i gaudir d'aquest esport.

Quan els estudiants obtenen un nivell més avançat, tenen l'oportunitat de competir sota la nostra escola.

escuela_1
escuela_2
escuela_3
escuela_4

CLASES EN GRUP: (mínim 2 persones) Per a tots els nivells. Horari de dilluns a diumenge.
CLASES PARTICULARS: Per a tots els nivells. Horari de dilluns a diumenge.
CLASE DE PROVA: Es pot contractar una classe de prova, ja sigui en grup o privada, per a tots els nivells.

També oferim l'opció d'un pack o bonus per hora i la possibilitat d'un curs individual intensiu en funció de les seves necessitats.

escuela_5

La iniciació a l´hípica

La iniciació és potser una de les etapes més importants de l'ensenyament de l'equitació, ja que determinarà si aquest esport és per a tu o no, i es crearan els fonaments del teu estil de conducció que et seguiran al llarg de la teva vida.

Considerem el nivell d'iniciació a l'hípica com el més important, ja que estableixen la base de la seva característica equitació per a la resta de la seva vida.
No importa l'edat o l'experiència prèvia, sempre és un bon moment per començar.

Doma clàssica

La doma clàssica és la disciplina que combina l'habilitat del genet i la doma del cavall per a la realització de cadascun dels moviments que constitueixen les proves de competició. El clàssic pilot de doma ha de treballar per comunicar-se amb el seu cavall d'una manera fàcil i segura establint els fonaments de muntar per arribar i superar cadascuna de les etapes. En aquest curs, amb professors acreditats, aprendràs a treballar amb el cavall des dels exercicis més senzills en els nivells inicials fins als més difícils de l'última etapa.

escuela_6

Salt

Aquesta disciplina olímpica requereix una alta demostració d'equilibri, força, velocitat i barreja entre genet i cavall. Una prova de salt d'obstacles és una en la qual el conjunt de genet-cavall és jutjat en diverses condicions durant una cursa d'obstacles. Es tracta d'una prova destinada a demostrar en el cavall el seu candor, la seva potència, la seva velocitat, la seva destresa i el seu respecte per l'obstacle, i en el genet, la qualitat de la seva conducció.

escuela_7

Jesús Folch ofereix un mètode formador ideal, i en condicions òptimes, per adquirir tots els conceptes i objectius plantejats.

Tenim els cavalls i professors obligats a preparar els genets per a la competició i d'acord amb els objectius de cada alumne.