dma - dme - dis de 9h a 19h / dij - div - diu de 10h a 19h - dilluns tancat

Pupilatges

cuidem el teu cavall

estada i venda de cavalls a Barcelona

Pupilar un cavall a Equus és sinònim d'equitació viva. No només per l'ús de les nostres instal·lacions, sinó també per la possibilitat de endinsar-se en l'entorn que ens envolta, amb molts itineraris entre muntanyes i valls verdes i la presència de la muntanya i un llac artificial al costat del nostre centre.

El nostre servei d'alumnes de cavalls té una filosofia molt senzilla: el benestar dels cavalls és una combinació reeixida del treball del nostre personal al costat de la cura del propietari.

Disposem de tots els serveis que el cavall pugui necessitar durant tot l'any i amb un seguiment individualitzat per satisfer les seves necessitats les 24 hores del dia.

A les nostres instal·lacions disposem de 40 blocs de 3m. x 3m.

pupilajes_1
pupilajes_2
CUADRAS

El pupil·lisme bàsic del cavall inclou:

  • El llit del cavall i la neteja diària dels pous.
  • Servei d'alimentació amb productes d'alta qualitat 3 vegades al dia, els 7 dies de la setmana.
  • Farratge de palla amb llit de xip.
  • Zona de guadarnés, un monturero per cavall i l'ús de vestuaris i altres equipaments per als propietaris.
  • L'ús de les nostres pistes, d'acord amb l'horari i la normativa del centre.

ALTRES SERVEIS que Equus ofereix i que estan a disposició dels propietaris són:

  • Solta del cavall, un caminador per cavall, alimentació complementaria, posada de la manta, aparcament de vanes, padocks…
  • Els serveis d'altres professionals de la cura del cavall (veterinari, ferrer, dentista, fisioterapeutaeuta equina, osteòpata equina...) es pot proporcionar a petició del propietari. Si algun propietari desitja utilitzar els serveis d'un altre professional extern, podrà fer-ho amb l'autorització prèvia de l'adreça i dins del calendari del centre.
  • Muntar i domesticar cavalls, tant diari com en dies solts, disposem d'un equip de genets professionals preparats per entrenar el cavall en tots els nivells i disciplines. Només el personal autoritzat per l'entrada podrà prendre d'aquest servei i serà l'entrada qui designi el professional a càrrec de cada cavall, segons les necessitats i volum de treball que necessiti, així com la durada i intensitat de l'obra.
  • Recuperació de cavalls. Si el teu cavall pateix una lesió i necessites uns mesos de recuperació, et podem ajudar. Disposem de diferents tanques de diferents mides i podem donar suport al procés d'adaptació progressiva a l'obra.
pastando_2
pista_2
RANCHO